zaterdag 8 augustus 2009

Over Paul Auster - Onzichtbaar

'Onzichtbaar', de vijftiende roman van de Amerikaanse romancier Paul Auster verschijnt in september bij De Arbeiderspers.
De uitgeverij voegt er in haar najaarsaanbieding graag aan toe dat de roman een maand eerder in het Nederlands verschijnt dan in zijn oorspronkelijk Engelstalige versie.

ISBN 978 90 295 7162 3
Gebonden, 240 pagina's
€ 19,95




De nieuwe roman van Paul Auster is één van de interessantste aankondigingen die De Arbeiderspers dit najaar doet. Minimaal second best is de aankondiging van de verschijning van kolossaal boekwerk van Rik Zaal over het land Nederland. Zaal, die eerder een boek publiceerde over Spanje, bracht Nederland in kaart. Het idee om Nederland in kaart te brengen is, zou je kunnen zeggen, enigszins uit de hand gelopen. Zaal heeft over Nederland twee keer 608 pagina's tekst bij elkaar gepend. Vermoedelijk is zijn 'Heel Nederland' het meest omvangrijke boek dat ooit over Nederland is of zal verschijnen. ISBN 978 90 295 7200 2, paperback met flappen. Samen € 69,95. Verschijnt in oktober.
Posted by Picasa

1 opmerking:

  1. Erg mooi dat Nederlanders weer meer trots op ons prachtige landje aan de Noordzee zijn door het boek va Rik Zaal! Nederland biedt prachtige vergezichten en stadsgezichten die absoluut de moeite waard zijn om even bij stil te blijven staan. Deze gedachten heb ik zelf ook lang gehad. Met Holland on Canvas hebben wij deze beelden alleen niet verwerkt in een boek, maar als kunst op canvasdoeken.

    Al meer dan 30 verschillende fotografen uit alle windstreken hebben prachtige afbeeldingen van Nederlandse steden ingezonden om uiteindelijk op canvas te worden aangeboden!

    Interesse? Kijk maar eens op http://www.hollandoncanvas.nl voor onze collectie.

    Met vriendelijke groet,


    Daan Corvers & Mathieu Sneep
    Holland on Canvas V.O.F.

    BeantwoordenVerwijderen